Diversiteit in personeel

Het gebrek aan tijd, personeel en misschien wel aan budget om actief te gaan werven.

Bekend? Wij nemen deze tijdrovende taak graag uit handen.

Wij vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van de organisatie waar wij actief voor zullen gaan werven. Een persoonlijke kennismaking bij jou op locatie is dan ook de eerste stap die we zullen gaan nemen.

Kan jij wel een helpende hand gebruiken in de zoektocht naar geschikt personeel?

Kwaliteit voorop!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel, bij alles wat we doen. We beschikken dan ook over de benodigde certificaten, omdat ons personeel ook op locaties werkt waar veiligheid van werknemers en omgeving van cruciaal belang is. Excel Group beschikt over de volgende certificeringen:

NEN-4400-1; het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.
VCU 2011/05; de checklist voor veiligheid en gezondheid van de uitzendkracht.

Opleiden

Wij vinden het belangrijk dat de achtergrond en opleiding van de werknemer aansluit bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Dit betekent passend en gekwalificeerd personeel op de werkplek. Voor de werknemer betekent dit ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing, iets dat wij hoog in het vaandel hebben staan.

Persoonlijke aanpak

Onze dienstverlening is persoonlijk, betrouwbaar en deskundig. Bij ons kan je dan ook altijd rekenen op een eerlijk advies. Bij Excel Group heb je als opdrachtgever een vast contactpersoon die samen met jou kijkt naar de mogelijkheden om het hoogst haalbare te bereiken. Bij Excel Group denken we met je mee!

Laat jouw contact gegevens hier achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de persoonlijke kennismaking in te plannen.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel. We beschikken over de benodigde certificaten om veiligheid van werknemers en omgeving te garanderen.

Certificaten