Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Sinds 2022 helpt Excel Group niet alleen meer in de zoektocht naar vakkundig technisch personeel maar ook naar andere branches wordt nu uitgeweken. Van functies als administratief medewerker en heftruckchauffeur tot industrieel reiniger.

Anno 2022 leven we in een totaal omgekeerde wereld wat betreft de arbeidsmarkt. Wanneer wij een werkzoekende kandidaat spreken welke een sollicitatie heeft geplaatst op een van onze openstaande vacatures en dit blijkt geen match te zijn, dan gaan wij op zoek naar een opdrachtgever die wel bij de kandidaat past. Door op deze wijze de arbeidsmarkt aan te vliegen kunnen we samen zorg dragen voor een duurzame samenwerking.

Wanneer zowel werkgever als werknemer op de juiste plaats zitten werpt dit de vruchten af voor beiden. Een succesvolle en langdurige samenwerking, dat is het doel.

Onze diensten

Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod op gebied van personeelsbezetting. Bij Excel Group wordt vakkundig personeel ingezet op basis van:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & Selectie
  • Aannemen & uitvoeren

Klik HIER voor Algemene voorwaarden NBBU

Klik HIER voor Algemene voorwaarden Werving & Selectie

Kwaliteit voorop

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel. We beschikken over de benodigde certificaten om veiligheid van werknemers en omgeving te garanderen.

Certificaten