De candidate experience van Sharon.

“Nadat mijn CV nog geen dag online stond,  werd ik al benaderd door Jessie van Excel Group. Zij had een vacature voor mij. Een baan waar ik direct aan de slag zou kunnen als dit voor mij ook mogelijk was.

Met dank aan haar, werk ik nu in een super tof bedrijf. Nogmaals duizend maal dank!

Mijn eerste indruk bij aankomst was: “Goh wat een klein bedrijf”…  Totdat ik binnenkwam voor mijn sollicitatie gesprek, immens groot. De zenuwen kickten in  maar werden ook snel weggenomen tijdens het gesprek. De medewerkers legden alles uit en ik heb een rondleiding gehad, zodat ik een goed indruk kreeg wat het bedrijf allemaal te bieden had.
De diversiteit hierin, zo oneindig! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een uitbreiding van het bedrijf.

Na het gesprek, nog geen 5 minuten later, kreeg ik een belletje. Yes, ik kan aan de slag!

Het ging zo snel maar ik voel mij daar op mijn plek. De mensen zijn super aardig!  De eerste dag werd ik ingewerkt, kreeg ik uitleg en werd er verteld wat er belangrijk is en hoe de rotatie werkt.

Zelf had ik al wat ervaring dus veel dingen kwamen mij bekend voor. Bij de tweede dag lieten ze mij mijn gang gaan en als ik vragen had, kon ik altijd terecht bij de leidinggevende. 

Ze zijn behulpzaam, aardig, en flexibel en de sfeer is hecht en informeel. Dit heeft ook geholpen om de zenuwen van de eerste week wat weg te nemen, aangezien ik normaal eerst de kut uit de boom binnen een groep onbekende mensen. 

Nooit verwacht dat ik het hier zo naar mijn zin zou hebben. Ik kan eerlijk zeggen dat ik iedere dag met plezier naar werk ga en dat is een groot pluspunt op alle vlakken.”

Sharon is werkzaam bij een van onze opdrachtgevers in Zevenbergen in de rol van orderpicker.

Wordt jij de nieuwe collega van Sharon?