Contact met Excel Group

Dit is wat jij van ons kan verwachten.

De zoektocht naar een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk. Met ruim 143 openstaande vacatures per 100 werkzoekenden, begrijpen wij dat jij door de bomen het bos niet meer kan zien. Wij zijn er dan ook om jou een handje te helpen.

Dat dit bericht bij jou onder ogen is gekomen, is al een goed teken. Jij hebt onze website kunnen vinden, welkom! Wanneer jij rechts bovenaan klikt op “vacatures“, zal jij een overzicht vinden van onze actuele openstaande vacatures. Het kan natuurlijk zo zijn dat hier niet direct de ideale baan voor jou tussen zit. Bij Excel Group doen wij het net even anders. Onze contactgegevens kan jij vinden op onze contact pagina, Contact – Excel Group.

Jij kan via het contact formulier jouw contactgegevens achterlaten. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk telefonisch contact met jou opnemen. Tijdens het eerste telefoongesprek zullen wij een aantal basis dingen aan jou vragen zoals de regio en de sector waarin jij op dit moment werk zoekt. Indien wij denken dat wij iets voor jou kunnen gaan betekenen, zullen we een persoonlijke kennismaking met elkaar inplannen. Deze zal plaats vinden op kantoor of op een andere willekeurige openbare locatie wanneer dit voor jou gemakkelijker is in verband met de afstand.

Tijdens de persoonlijke kennismaking met jou als werkzoekende, zullen wij gaan achterhalen wat jouw wensen zijn. In welke omgeving voel jij jezelf gelukkig? Werk jij liever bij een groot- of een kleiner bedrijf? In welke sferen komt jij het best tot zijn recht? Geen zorgen, we maken er geen vragenvuur van. Zo zijn wij niet. Lekker persoonlijk en down to earth.

Wanneer blijkt dat wij een match zien met een van onze opdrachtgevers, zullen wij jou een omschrijving van het bedrijf geven. Is dit wat bij jou past? Mooi! Dan maken wij jouw CV op en schermen wij jouw persoonlijke gegevens af. Indien de opdrachtgever hier ook een match ziet, zal jij uitgenodigd worden voor een persoonlijke kennismaking. Het is belangrijk dat het voor jullie beiden voelt als een match made in heaven.

Indien wij geen directe connectie inzien met een van onze opdrachtgevers, dan zullen wij vanuit jouw wensenlijst op zoek gaan naar een werkplek waar jij gelukkig van wordt.

Tijd om weer met plezier naar het werk te gaan. Samen staan we sterker!